onsdag 23. mars 2011

Livstegn.....

Nå er det vel på tide å oppdatere bloggen. Kan jo hende det er noen innom her som savner nye innlegg. Etter at Facebook har blitt en så stor del av hverdagen vår, er det flere som er litt sløve når det gjelder å blogge. Det er så mye enklere å oppdatere statusen der i stedet.....;)
På hundefronten skjer det ikke så veldig mye. Vi har brukt vinteren til å gå mye turer, dette er den fineste vinteren jeg har hatt sånn sett på veldig lenge. Stein som er en av de nærmeste naboene våre, og som har fått seg briard, har brøytet turvei til oss langs jordene sine. Dette har ført til at jeg og de firbente har kost oss så si daglig i hele vinter. Noe jeg er veldig takknemlig for, og jeg håper virkelig at vi får samme mulighet til neste vinter også.
Luna har vært på 3 utstillinger som veteran hittil i år, og hun har blitt beste tispe og BIM alle gangene. Og BIR veteran også. Nå  venter jeg bare på at hun skal plassere seg i BIS veteran også. Det fortjener hun i mine øyne ihvertfall.....;) Og så er det bare å håpe at hun fortsetter å holde seg i så fin form som hun er i nå. Gleder meg til dra på utstilling med henne utover våren og sommeren.
Jeg har ikke drevet med lydighetstrening i vinter. Ettersom jeg ikke tilhører noe treningsmiljø, har motivasjonen min for å trene forsvunnet fullstendig. Så gjenstår det å se om jeg finner den igjen....Derimot kjenner jeg at lysten til å trene bruks begynner å våkne i takt med at det går i mot vår.....;) Håper iallfall at det blir spor på oss, og kanskje feltsøk på Wilma. Godbitsøk bllir det iallfall masse av, det kan jeg jo holde på med utenfor huset....;)
Ellers har jeg vært veldig opptatt med valpeshowet som NKK regionen arrangerte på Biri Senter (Spareland) søndag 13. mars. Jeg hadde ansvaret for påmeldingene, og selv om vi brukte Dog Web Arra, var det en god del som meldte på manuelt. Mange sendte mangelfulle opplysninger om hundene sine, og det ga en del ekstra arbeid. Men med hele 167 valper påmeldt, må vi jo være godt fornøyd. Ikke minst var det veldig lærerikt, så jeg er i grunnen glad for å ha vært igjennom det. Men det er ikke å legge skjul på at sånne ting er ekstra krevende på grunn av Fibromyalgien. Det var kun valpeshowet jeg klarte å ha fokus på i de siste par-tre ukene før arrangementet, alt annet ble skjøvet til side. Vi hadde evalueringsmøte i går, og har allerede begynt å planlegge for neste år. På årsmøte i NKK regionen i slutten av februar, ble jeg forøvrig gjenvalgt som styremedlem/sekretær for 2 nye år. Jeg er nok det man kan kalle et "organisasjonsmenneske", jeg synes det er morsomt og givende å ha verv. I ungdommen drev jeg med politikk, og så var jeg jo med som frivillig i Storhamar i en årrekke, før jeg fikk verv i hundemiljøet. Nå sitter jeg også i styret i Norsk Briard Klubb, der har jeg  vært med i flere år nå. Alt på frivillig basis altså. For meg er disse tingene med på å gjøre hverdagen min meningsfyllt, og kanskje særlig fordi jeg ikke er i jobb. Å ha hund som hobby er i det hele tatt noe av det mest meningsfulle i livet for min del. Det er jo egentlig også en livsstil, siden jeg bruker mesteparten av tiden min på ting som har med hund å gjøre. Men samtidig er det også andre ting som betyr en del for meg, og det er godt å kunne snakke om andre ting en gang i blant også. Heldigvis har jeg muligheten til det....